Ons verhaal

Joekickass is een full-service ontwerpbureau met meer dan twee decennia ERVARING in branding/identiteit, merkbeheer, webontwikkeling, grafisch ontwerp/printontwerpdiensten, SEO, digitale marketing, op maat gemaakte merkkleding, promotieartikelen, handels- showstands, bewegwijzering, videoproductie en meer… Verre van een one-trick pony, creëren we UNIEKE & ORIGINELE merkidentiteiten die de beste aspecten van elk van onze klanten laten zien. Bel ons vandaag nog om uw GRATIS adviesgesprek van een uur in te plannen!

Ons proces

Onze opdrachtgevers sturen ons PROCES. Je zult het gevoel hebben dat je een in-house ontwerper hebt die er is wanneer je ze nodig hebt, zonder dat je er een salaris voor hoeft te betalen. Onze klanten zijn als familie en uw project wordt behandeld met het RESPECT & TIJDGEVOELIGHEID dat het verdient. Onze professionele medewerkers bieden u DYNAMISCHE ontwerpoplossingen, BETAALBARE prijzen, UITSTEKENDE klantenservice en SNELLE doorlooptijden!

Onze klanten

We zijn er trots op dat we een van de meest TOEGANKELIJKE grafische en webdesignbedrijven zijn voor onze klanten. Als snelgroeiend reclamebureau koesteren we langdurige partnerschappen met onze klanten en hebben we jarenlange ervaring met het begeleiden van bedrijven door het proces van het ontwikkelen van een strategische merkstrategie en het creëren van een winnende merkidentiteit. Neem contact met ons op over uw UNIEKE visie, en samen kunnen we een sterk en INDRUKWEKKEND merk ontwikkelen!